Katrineholm SK

Referat: Adolfsbergs IK - Katrineholm SK

Adolfsberg - Katrineholm 1-1

En tung batalj spelades denna soliga lördag vid lunchtid på Lugnets IP.
Vi startade aggressivt och matchen hade knappt börjat innan Klingström, lite ovant från högerkanten, flugit fram och kyligt rullat in 1-0.

Matchen blev dock allt annat än en transportsträcka. Katrineholm rullade bollen bra och hade förmodligen majoriteten av bollinnehavet utan att skapa några riktiga målchanser. Mycket fokus för vår del handlade om försvarsspelet och att ställa om när chansen kom. Och några fina lägen hade vi för att utöka ledningen innan pausvilan.

I halvtid pratade vi om hur vi skulle få kontroll på matchen och framförallt deras mittfält som var skickligt och rörligt. Vi kom ut som ett mer kompakt lag i andra och fick kontroll på matchen, dock utan att skapa några ordentliga målchanser.
Lite slumpartat kvitterade Katrineholm en bit in i andra efter att en långboll resulterade i att en av deras mittfältare helt plötsligt var fri med Martin och 1-1 var ett faktum.

Sista 15 minuterna av matchen märktes det att det var två trötta lag och att tempot i matchen varit högt. Det var fram och tillbaka, kontringar åt båda håll och några fina lägen för båda lagen att vinna matchen.
Matchen slutade dock rättvist 1-1. En riktigt bra träningsmatch som snarare hade karaktären av en seriematch. Nu får man unna sig en och annan kall ikväll och se framemot en ny träningsvecka med start på måndag!